Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Yaza Hareketli Giriyoruz

GSB Spor Okullarına kayıtlar başladı. Her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yıl da 24 branşta start alacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GSB Spor Okullarına kayıtlar başladı. Her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yıl da 24 branşta start alacak.

SPOR EĞİTİMİ VERECEĞİZ

29 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek başvurularda 7 – 18 yaş arasında herkes müracaat edebilecek. Müracaatlar da nüfus cüzdanı fotokopisi ile 2 adet fotoğraf ile birlikte başvuru formunun doldurulması gerekiyor. GSB Spor Okullarının açılış programı 29 Haziran 2022 tarihinde 17 Ağustos Spor Salonunda yapılacak. Spor Okullarına müracaatlar İl Müdürlüğü binasında, Olimpik Yüzme Havuzunda, Yenimahalle Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonunda, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı ile Kırıkkale Gençlik Merkezinde yapılabilecek. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş GSB Spor okullarının bu yıl ana temasının  ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ olduğunu söyledi. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş “Tüm gençlerimizi spor okullarına kayıt olmaya davet ediyoruz. Öğrencilerimiz yaz tatilinde hem dinlenecekler hem de spor yapacaklar. Tüm tesislerimiz de çocuklarımıza antrenörlerimiz eşliğinde spor eğitimi vereceğiz. Tesislerimiz ve salonlarımız spor okullarımız için hazırlanmıştır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x