Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Yatırımlar Arka Arkaya Geliyor

Kırıkkale’nin genç yatırımcısı, geleceğe gören ve yatırımlarını ona göre yönlendiren Özgür Gruop İşletme Sahibi iş insanı ve siyasetçi Alper Özgü, yaptığı yatırımlarıyla büyük takdir topluyor. Kırıkkale’nin öz evladı Özgür Gruop İşletme Sahibi iş insanı ve siyasetçi Alper Özgü,yaptığı yatırımlarla istihdama büyük katkı sağlıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin genç yatırımcısı, geleceğe gören ve yatırımlarını ona göre yönlendiren Özgür Gruop İşletme Sahibi iş insanı ve siyasetçi Alper Özgü, yaptığı yatırımlarıyla büyük takdir topluyor. Kırıkkale’nin öz evladı Özgür Gruop İşletme Sahibi iş insanı ve siyasetçi Alper Özgü,yaptığı yatırımlarla istihdama büyük katkı sağlıyor.

SİLAHLA BÜTÜNLEŞTİ

Özgür Silah Av ve Spor Malzemeleri, Özgür Metal Kaplama Sanayi, Özgür Promosyon, Reklam, Non Germ Maske Fabrikası ve son olarak Hayal Tekstil (Oyuncak Peluş) Tişört, şort, eşofman takımlarıyla Kırıkkale ekonomisine büyük bir canlılık katıyor. Ben değil biz varız sloganıyla her zaman ilklere damgasını vuran Alper Özgü, 1999 yılında Özgür Silah olarak faaliyete başlayan firma, silah tamir, bakım ve kaplama üzerine Türkiye genelinde önemli bir yerde kendine yer buldu.

İSTİHDAM SAYISINI ATTIRDI

Faaliyetlerini her gecen gün büyüten Alper Özgü, silah metal kaplama üzerine emniyet, asker mensuplarına ve sivil vatandaşlara Kırıkkale’nin yanında Türkiye’de de büyük hizmetler vermektedir. Savunma sanayinde kaplama konusunda öncü firmalarından olup kalitesi ile vazgeçilmez bir firma konumuna geldi. Bununla yetinmeyen Alper Özgü, Kırıkkale’de faklı bir sektör olan reklam ve promosyon işinde de yerini aldı. Reklam ve promosyon ağını büyüterek, istihdam sayısını attırdı.

20 ÜLKE TANIDI

Pandemiyle birlikte Non Germ Maske üretim fabrikasını kurarak Kırıkkale’de farklı olduğunu bir kez daha gösterdi. Kırıkkale yanında 20 ülkeye ihracat yaparak, sadece Türkiye’nin adını değil, Kırıkkale’nin adını da  20 ülkede duyurdu.300 Kırıkkaleliye istihdam sağlayan Alper Özgü faaliyetlerine devam etmektedir.

FARKLI OLMAYI SEVİYOR

İş insanı  Alper Özgü, farklı olmayı seven ve yine bir ilki gerçekleştirerek, peluş oyuncaklar, (tavşan, ayı, panda, ördek ve değişik hayvan) yaparak Kırıkkale’de farklı olduğunu gösterdi. Bu hamle ile birlikte 40 kişiye iş kapısı oluşturdu. Bunun yanında tişört, şort ve eşofman üretimini gerçekleştiriyor.

 YENİ PROJELER

Alper Özgü, “Benim oluşum gayem, doğduğum topraklara nasıl hizmet yapabilirim.  Kırıkkale’ye faydam olsun istiyorum. Ben memleketimi çok seviyorum. Bütün işlerim burada. Yeni yatırımlarla yüzlerce kişiye istihdam sağladım. Çalışanların Allah razı olsun demeleri benim için yeterli olur. Her zaman farklı olmayı seviyorum. Bu farklılık benim ufkumu açıyor. İnşallah yeni projelerim var. Zamanla Kırıkkale insanımız bunu görecek. Kırıkkale ve insanı benim özüm. Özüm için var gücümle çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x