Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Yahşihan’da Üç Şube Müdürünün Tayini Çıktı

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 3 şube müdürünün tayin nedeniyle ilçeden ayrılmasından dolayı program düzenlendi.Milli Eğitim Bakanlığının İl-ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerindeki şube müdürlerinin 2021 yılı bölge hizmetine bağlı yer değiştirme nedeniyle Yahşihan ilçesinde görev yapan şube müdürleri, Selim Coşkun ve Duran Arslan Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, Şerif Turan ise Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 3 şube müdürünün tayin nedeniyle ilçeden ayrılmasından dolayı program düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığının İl-ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerindeki şube müdürlerinin 2021 yılı bölge hizmetine bağlı yer değiştirme nedeniyle Yahşihan ilçesinde görev yapan şube müdürleri, Selim Coşkun ve Duran Arslan Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, Şerif Turan ise Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı.

ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK

Atamaları yapılan şube müdürleri için ilçedeki bir restoranda düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, tayinleri çıkan şube müdürleri ile güven ortamında çok güzel başarılı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.Eğitimde kalıcı adımlar attıklarını belirten Kökrek, “Burada güzel bir intiba bırakan 3 şube müdürü arkadaşıma verdikleri destekten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurumlarda ekip oluşması eğitim adına büyük önem taşıyor. Bizler bunu ilçede başardık. Bu sayede  burada güzel gayretli ve başarılı bir ekip oluşturarak çalışmalarımızı yaptık.” dedi.

AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kurumlarda hiyerarşinin yanı sıra güven ortamının ve kurum kültürünün de büyük önem taşıdığını belirten Kökrek şöyle konuştu:”Burada hepimizin arasında güzel bir güven oluştu ve tüm çalışmalarımızı bu güven ortamı içerisinde başarılı bir şekilde devam etmiş olduk ve bu anlayış bundan sonra da devam edecek. Şube müdürü arkadaşlarımız tayin oldukları yerde daha başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Beraber çalıştığımız süre içerisinde ciddi tecrübeler kazandılar. Bu tecrübe ve birikimlerinden eğitim camiası daima istifade edecek. Beraber olduğumuz süre içinde başarılı çalışmalar ortaya koyduğumuza inanıyorum. Katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

ZİHİNLERDE YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

Şube Müdürü Duran Arslan da, “Burada güzel bir ortam oluşturduk ve çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Eksikliklerimizi hep birlikte tamamlamış olduk. Sizlerden oldukça memnun kaldım. Buradan çalıştığım süre içerisinde güzel ve samimi duygularla ayrılıyorum. Buradaki hatıralarımız hep zinde kalacaktır.” dedi.Şube Müdürü Selim Coşkun ise , “Burada saygı, sevgi içerisinde muhabbetle 5 yılımız geçti. Hepinizden oldukça memnun kaldım. Sizlerin ‘Hocam biraz daha kalsaydınız’ ifadeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Burada mesai arkadaşlarımızla, okullardaki yönetici arkadaşlarımızla hep iletişim içinde olduk ve ‘Açık Kapı’ politikası izleyerek hem mesaide hem de mesai dışında irtibatlı olmaya gayret ettik. Çünkü bulunduğumuz makamlar ebedi değil. İnsanlar yaşadıkları yerden ayrıldıklarında artık zihinlerde yaşamaya devam ediyor. Bu nedenle hoş bir sada bırakma çabasında olduk. Gittiğimizde sizler için bundan böyle gönlümüz de kapımız da açık olacaktır. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Kökrek hocamızın şahsında sizlerle muhatap olmak benim bundan sonraki ömrüme pozitif katkı sağlayacağı ümidindeyim. Birlikte çalıştığımız her bir arkadaşımın kendilerine göre güzel hasletleri var. Hepsinden örnek aldığımı düşünüyorum. Huzurlu bir şekilde aranızdan ayrılıyoruz.” ifadelerini kullandı.Şube Müdürü Şerif Turan da konuşmasında, “Ben de çalıştığım süre içinde sizlerle bir arada olmaktan, okullarımıza öğrencilerimize hizmet vermekten büyük memnuniyet duydum, keyif aldım. Her zaman için dostluklarımız, arkadaşlıklarımız devam edecek. Aynı duygu ve düşüncelerde olduğumuzu hatırlatmak isterim.” dedi.Konuşmaların ardından şube müdürlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından plaket verildi.Program, vedalaşma ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x