Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Özdemir’e emanet

Hasan Kökrek’in Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Haluk Özdemir, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevine başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hasan Kökrek’in Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Haluk Özdemir, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevine başladı.

DAHA BÜYÜK VE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Görevine başlayan Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Haluk Özdemir, öğrencilerin geleceğe hazırlanması için büyük gayret içinde olduklarını belirterek, hedeflerinin daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye olduklarını söyledi. Özdemir burada yaptığı konuşmada, kentte görev yaptığı okullarda geleceğin teminatı olan ve ileride bizlerin yerini alacak gençleri yetiştirmek için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

YAHŞİHAN’A YABANCI DEĞİL

Öğretmenlik hayatı boyunca öğrencilere rol model olmaya çalıştıklarını belirten Özdemir, “Kırıkkale’mizin güzide ilçesi Yahşihan’ımıza İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Yahşihan’ın öğretmenlik hayatımdaki yeri büyüktür. Mesleğimin ilk yılında görev aldığım bu şirin ilçede yeniden görev almak benim için ayrı bir heyecan ve ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. 1988 yılından bu yana Kırıkkale’deyim ve 1996 yılından beri yine ilimizde çeşitli okullarda öğretmenlik görevinde bulundum. Öğretmenlik hayatımda,  geleceğimizin teminatı olan ve bizlerin yerini alacak gençleri yetiştirmek gayreti içerisinde olarak onlara rol model olmaya çalıştım. Yetiştirdiğimiz gençleri ülkemize hizmet ederken görmek, bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır” diye konuştu.

2023 EĞİTİM VİZYONU’NA ULAŞABİLMEK İÇİN

Kent genelinde ve ilçede eğitim kurumlarının yanı sıra diğer kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını hatırlatan Özdemir, “Her alanda daha büyük ve daha güçlü Türkiye için hedefimiz olan 2023 Eğitim Vizyonu’na ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bağlamda eğitim camiasının bütün paydaşları ile işbirliği içinde olacağız. Ekip ruhuyla hareket ederek geleceğimiz olan öğrencilerimizin mutlu ve kendini yetiştirmiş bireyler olarak yetişmesi, milli ve manevi değerlerimizle donatılması için azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x