Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Vuralhan Grubu Pandemi’de Durduramadı

İç Anadolu bölgesinin sayılı firmalarından biri olan Vuralhan Grup’u Dünya’da ve ülkemizde etkili olan Pandemi de durduramadı. Gerek inşaat, gerek maden, gerek ise, akaryakıt sektöründe Kırıkkale’nin ve bölgenin en etkili firması olan Vuralhan Grup çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale’de Kırıkkale Valiliği ve Özel idaresi tarafından yürütülen başarılı çalışmaları yürüten firma olan Vuralhan grup çalışmaları ile göz dolduruyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ŞEHRİMİZE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORUZ
Vural-Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ile birlikte KÖYDES Projesi kapsamında, Keskin ilçesinde bulunan Ceritmümünli ve Kavlak Köyleri arasında sathi yol kaplama çalışmalarına başladı. Yüklenici firma olarak çalışmaları yürüten Vural, “Keskin ilçemizde çalışmalarımıza start verdik. Şehrimize imza atmaya devam ediyoruz.” dedi.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Konuya ilişkin açıklama yapan iş insanı Denizhan Vural; “Devletimizin yatırımları devam ediyor. Bu yatırımların içinde olmak, devletimizin iş ortağı olmakta bize ayrı bir gurur veriyor. Çok şükür Keskin’imizi zamanında inşa ettik. Burada sayısız okullar yaptık, en son müftülük binamızı bitirdik. Elhamdülillah hem memleketimiz olması hasebiyle hem de yatırımların birçoğunun keskinde olması hasebiyle gururluyuz. Sulakyurt, Delice, Yahşihan gibi diğer ilçelerimize de yol işimizi yapacağız. Başlangıç olarak Keskin’i belirledik. Memleketimize pozitif yönden ayrımcılık yaptık. Ama Keskin’imiz ne ise diğer ilçelerimizde bizim için aynıdır. Yüce Allah Keskin’e, Kırıkkale’mize ve bütün ilçelerimize hayırlı uğurlu eylesin. Vural-Han Grup aldığı işi yine gününden önce bitirecektir, dört dörtlük yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

ÜSTÜMÜZE DÜŞEN NE İSE SONUNA KADAR YAPACAĞIZ
Vuralhan, konuşmasının devamında ise “Vali Bey memleketimiz için büyük bir şans, Kırıkkale’miz için önemli bir değer. Birçok valimizle beraber çalışma imkanı bulduk. 15 yıldır devlet taahhüt işleri yapıyoruz. Bu konuda uzman bir firma haline geldik. Ama şuna eminim ki bu güne kadar Kırıkkale’miz için olmuş çalışmalar arasında Vali Bey en iyi çalışmayı yapan validir. Bizim için bir şanstır, burada kalmasına da ayrı bir mutlu olduk. Hem memleketimiz hem ülkemiz için büyük bir kazançtır. Vali beyin, ülkemizin, devletimizin yanındayız. Üstümüze düşen ne ise sonuna kadar yapacağız.” İfadelerini kullandı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x