Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Vural Tahliye Oldu

Kırıkkale’nin Yakinen Tanınmış Simalarından Olan Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural Keskin T Tipi Cezaevinden Tahliye Oldu .Sevenleri Vural'ı cezaevi kapısının önünde karşılarken Vural, kendisine desteklerden dolayı herkese teşekkür etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Yakinen Tanınmış Simalarından Olan Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural Keskin T Tipi Cezaevinden Tahliye Oldu. Sevenleri Vural’ı cezaevi kapısının önünde karşılarken Vural, kendisine desteklerden dolayı herkese teşekkür etti.

DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

Vural cezaevi önünde yaptığı  açıklamada “Bu Sınavından Üstesinden Geldik Allah’a Hamt Olsun Gördüğünüz Gibi Dimdik Ayaktayız Yüce Allah’ın İzniyle Bu Sınavlar Allah Tarafından Geldiğini Bildiğimiz İçin Sabırla imanla dualarla kardeşlerimizin ve sevenlerimizin duası ile bununda üstesinden geldik yüce Allah bütün kader mahkûm kardeşlerimize hayırlı tahliyeler versin .Allah cümlemizi kurtarsın cenabı Allah içerde çaresiz içeresin de bulunan kardeşlerimiz var zor durumda olan kardeşlerimiz var. cezası uzun kardeşlerimiz var hepsine Allah yardım etsin dualarımız her daim. Allah bize tahliyeler nasip etti onlarda nasip eder inşallah dostlarımız sevdi düşmanlarımız üzüldü.”

GÖRSÜNLER BİZ DİMDİK AYAKTAYIZ

“Görsünler biz dimdik ayaktayız .Bu sınavlar bize hiç bir şeydir sevdiklerimiz canlarını sağ etsin. bize sağlık versin geri kalan her şeyin üstesinden geliriz. yüce Allah’a Hamdi senalar olsun bununda üstesinden geldik zaten yapılan haksızlar vardı adaletsizler vardı ciddi anlamada kanun dışı şeyler vardı tabi onlara gerekli yerlere başvuracağız. ama bizim öncelikle hedefimiz işlerimizin başına dönüp kaldığımız yerden son surat hayatımıza devam etmek hızlı ’da bir siyaset girişimiz var buradan onunda duyurmuş oluyum Allah’ın izniyle yardımı ile keskin belediye başkan adayız ve keskine hizmet için geliyorum arkasından zatende Kırıkkale’yi düşünüyorum önceliğimiz keskin memleketimiz bizim için önceliğimiz keskinde bir başlayalım siyasete nasıl hizmet edilir ve hizmet etmeyeler de gösterip arkasından Kırıkkale’ye Allah nasip ederse güzel günler de güzel hizmetler yapacağız yüce Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin memleketimize bizlere dediğim gibi iş adamıyız iş hayatımızda hızlı bir şekilde kaldığı yerden devam ettireceğiz kimsenin bundan şüphesi olmasın bide herkes şuna inansın eskisinden daha başarılı olacağız bu cezaevindeki süreçte çok iyi dinlendik çok güzel bir şekilde hazırlandık hem siyasete hem ticarete hızlı bir giriş yapacağız ” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x