Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Vali Sezer Ortaokul Okul Müdürleri İle Toplantıda Bir Araya Geldi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ortaokul Okul Müdürleri ile bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, okulların fizik durumu, eğitim öğretim durumu, personel durumu, sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile projeler ele alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ortaokul Okul Müdürleri ile bir araya geldi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, okulların fizik durumu, eğitim öğretim durumu, personel durumu, sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile projeler ele alındı.
28 merkez, 11 ilçe Ortaokul Okul Müdürünün katıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Sezer, Milli Eğitim olarak nerede olduğumuzu görmek ve okul müdürlerini birebir tanımak açısından bu toplantıların önemli olduğunu söyledi.
Öğrencilerin başarılarının takip edileceği bir sisteme geçileceğini ve bu toplantıların periyodik aralıklarla devam edeceğini ifade eden Vali Sezer,  “İlimizde milli eğitim açısından gelmiş olduğumuz nokta neresi, bu noktayı nereye taşıyabiliriz. Öncelikli olarak bunun tespitini yapıp çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz ” dedi.
Daha sonra, ilimiz genelindeki Ortaokulların genel durumunun sunulduğu slayttın ardından, Ortaokul Okul Müdürleri tek tek söz hakkı alarak okullarının genel durumu hakkında bilgi sundular.
Toplantıda Vali Yardımcısı Sait Özkılınç ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’de hazır bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x