Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Tüm Kamu Sen Sağlık Hız Kesmiyor

Kısa süre önce şube olmasına karşılık çalışmaları ile dikkat çeken Tüm Kamu Sen Sağlık, kurumları ziyaretlerinde çalışanlarla alakalı 3 ayrı kurum ziyaret ederek taleplerde bulundular.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kısa süre önce şube olmasına karşılık çalışmaları ile dikkat çeken Tüm Kamu Sen Sağlık, kurumları ziyaretlerinde çalışanlarla alakalı 3 ayrı kurum ziyaret ederek taleplerde bulundular.

GENEL BAŞKAN GELDİ

Tüm Kam Sen Sağlık Kırıkkale Şubesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehit Gazi Kamu-Sen Genel Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren sendika yönetimi çalışanlarla alakalı taleplerini ilgili kurumlara ilettiler. Genel Başkan Hüseyinoğlu,  Tüm Kamu-Sen Sağlık Şube Başkanı Cengiz Gümüş ve şube yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Rukiye Eryılmaz’la görüştüler.

OLUMLU SONUÇ BEKLİYORUZ

Ziyaretlerde Rektör Aslan’dan promosyonların yeniden revize edilmesi, geçmişe dönük ödenmeyen Covid ödenekleri talep edilirken, Başhekim Albayrak’la sağlık alanında şiddetin engellenmesi için ne gibi tedbirler alınabileceği konusu görüşüldü. Kısa bir süre önce göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Eryılmaz’a da hayırlı olsun dilekleri iletildi. Ziyaretlerin olumlu geçtiğini dile getiren Şube Başkan Gümüş, çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Genel Başkanı Hüseyinoğlu’da Kırıkkale şubesinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x