Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Trafikte Dikkat Her An Ceza Yiyebilirsiniz

Kırıkkale bir zamanlar televizyonlarda yayınlanan 'Biri bizi gözetliyor' evine döndü. Her yer kamera, sürücüler 24 saat mercek altında. Kurallara dikkat etmeyen sürücülere ciddi trafik cezaları gelebilir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale bir zamanlar televizyonlarda yayınlanan ‘Biri bizi gözetliyor’ evine döndü. Her yer kamera, sürücüler 24 saat mercek altında. Kurallara dikkat etmeyen sürücülere ciddi trafik cezaları gelebilir.elekt

 

CEZALAR ADRESLERE GÖNDERİLECEK

Kırıkkale’de bulunan kamera ve mobeseler 31.03.2021 tarihinden gününden itibaren faaliyete geçti. Araç içerisinde emniyet kemeri takmayanlar, sigara içenler, telefonla konuşanlar ve her türlü trafik ihlali yapanlara  araç plakasına cezai işlem uygulanıp adreslerine gönderilecek. Kırıkkale trafik ekipleri, mobese ve kameralar sayesinde trafikte hataları ve trafik kazalarını en aza indirmek için güzel bir çalışma olduğunu ileri sürüyorlar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x