Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Koronavirüs

Testi Pozitif Olup Cenazeye Giden Kadın Ve Ailesi Karantinaya Alındı (Video Haber)

​​​​​​​Kırıkkale'de testi pozitif olan ve kayınvalidesinin cenazesine giden Zöhre Saygısız ve temaslı eşi Emre Saygısız’a, 4 bin 50'şer TL para cezası uygulandı. Karı-koca ve 2 çocuğu karantinaya alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

​​​​​​​Kırıkkale’de testi pozitif olan ve kayınvalidesinin cenazesine giden Zöhre Saygısız ve temaslı eşi Emre Saygısız’a,  4 bin 50’şer TL para cezası uygulandı. Karı-koca ve 2 çocuğu karantinaya alındı.

Çalılıöz Mahallesi 548. Sokakta ikamet eden ve testleri pozitif olan Zöhre Saygısız ve temaslı eşi Emre Saygısız ile iki çocuğu karantinada olması gerekirken kayınvalidesinin cenazesine katılmak için kentteki cenaze evine gitti. İhbar üzerine ikamet adresine giden polis ve denetim ekipleri, Saygısız ailesinin evde olmadığını tespit etti. Bunun üzerine aile ile temasa geçen ekipler, Saygısız ailesini ikametlerine gelmesini sağladı. Karantinada olması gereken Zöhre-Emre Saygısız’a, karantina kurallarını ihlal ettikleri için 4 bin 50’şer lira ceza yazan ekipler, aileyi yurda götürerek karantinaya aldı.

“ANNEM VEFAT ETTİ ACIM VAR”

Temaslı Emre Saygısız, kendisini ve ailesini yurda karantinaya götüren denetim ekiplerine, “Yok abi yaz cezayı. Annem vefat etti benim acım var. Raporu da sana gönderdim. Ben nasıl gitmeyim annemin cenazesine” diyerek dert yandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x