Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Tekirdağ Şehir Hastanesi Randevu Alma Kolaylığı

Şehrimizin en büyük hastanesi Tekirdağ şehir hastanesi randevu alma için saatlerce beklemenize gerek yoktur.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehrimizin en büyük hastanesi Tekirdağ şehir hastanesi randevu alma için saatlerce beklemenize gerek yoktur. İstediğiniz saatte randevu servisimizi arayıp istediğiniz bölüme randevu oluşturabilirsiniz. Siz değerli hastalarımız için muayene olacağınız bölüm ve saat operatörlerimiz tarafından söylenmektir.

Cep telefonunuzdan randevu almak için ve gerekli bilgilere ulaşmak için sitemizden yararlanabilirsiniz. Cep telefonu uygulamasını akıllı cihazınıza uygulama indirebilir ve henüz üyelik profiliniz yoksa randevu oluşturabilirsiniz. Bu durumda TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak randevu alabilirsiniz. Hastanenin ana girişinde bulunan hasta kayıt odasına sadece ID T.R. (ehliyet, pasaport vb.) Bu bölümden almış olduğunuz kayıt fişi ile ilgili poliklinik kapısındaki monitörden sıra numaranızı takip ederek muayenenizi en kısa sürede olabilirsiniz.

Tekirdağ Şehir Hastanesi Hizmeti

Tekirdağ şehir hastanesi doktorları her tür rahatsızlık için farklı branşlarda tedavi için hizmet vermektedir. Hastanın durumunun ve hastanın ihtiyaçlarının takibini düzenlemek ön saflarda yer almaktadır. Hastalara verilen hizmette çalışan sağlığı ve memnuniyeti de önemli bir yer tutmaktadır. Acil servisler ve yoğun bakım üniteleri de cerrahi müdahale gerektiren durumlarda oldukça etkilidir. Tekirdağ şehir hastanesi kadın doğum doktorları hizmetinizdedir. Özel hastane konforunu sunan Tekirdağ Devlet Hastanesi, konumu itibariyle de ulaşım kolaylığı sağlıyor.

En iyi kadın doğum uzmanlarına sahip hastane, başarılı doğumlarıyla da tanınıyor. Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde kadınlar doğum yapıyor ve uzman kadın doğum uzmanları eşliğinde sağlıklı biçimde doğumlarını gerçekleştiriyorlar. Tüm detaylar için Adana Ajans sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x