Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimşekler Kozanspor Karşısında Galip Geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ETKİLİ OYUN
Karşılaşmaya konuk Kozanspor daha etkili başladı.Dakika 6’da Sağ kanattan içeriye kesilen topu defansımız uzaklaştırdı. Bu pozisyondan yalnızca 1 dakika sonra Kozan yine sağ kanattan geldi. Bu kez topu kalecimiz uzaklaştırdı. Dakika 42’de Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un golü geldi. Oğuzhan sağ kanattan içeriye topu ortaladı. Ali Helvacı toğu Aykut’un önüne indirdi. Aykut topu ağlara gönderdi. Kırıkkalespor rakibi karşında 1-0 öne geçti. Dakika 45’de Kırıkkalespor’dan Şeref Ercan sarı kart gördü. İlk yarı Kırıkkalespor’un 1-0’lık üstülüğü ile sona ererken, ilk yarıda Kırıkkalespor yarının sonuna doğru etkili bir oyun oynadı.

PUANIMIZI 15’E ÇIKARDIK
Kırıkkalespor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Bilal Özdemir yerini Necmican Cebeci’ye bıraktı. Konuk Kozanspor’da ise Sinan Turan yerini Oğuzhan Gençer’e bıraktı. Kozanspor ikinci yarıda Kırıkkalespor karşısında ilk yarıya oranla daha etkili ataklar gerçekleştirdi. Kozanspor teknik direktörü Ramazan Silin oyundan Ahmet Çelik’i alarak yerine İsmail Baydil’i aldı.  Dakika 71’de Kırıkkalespor’da Şeref yerini Özkan’a bıraktı. Dakika 71’de Kozanspor’dan Fırat rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Dakika 80’de Kozanspor’da Hakan Can Çimen sarı kart gördü.Dakika 80’de Kırıkkalespor’da Mehmet yerini Haktan’a bıraktı. Dakika 83’de Kozanspor iki oyuncu değişikliğine gitti. Fırat yerini Berkay’a Hakan’da Mustafa’ya bıraktı.  Dakika 84’de Kırıkkalespor’da Oğuzhan yerini Buğra’ya bıraktı. Maçın sonuna 4 dakika uzatma verildi. Bu bölümde de gol olmayınca Kırıkkalespor maçı 1-0 kazanarak puanını 15’e çıkardı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x