Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Şen Tuğgeneral Oldu

Kırıkkale’nin ve Balışeyh’in değerli evladı İlhan Şen, Muş Jandarma Garnizon Komutanıyken Tuğgeneral görevine yükseldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ve Balışeyh’in değerli evladı İlhan Şen, Muş Jandarma Garnizon Komutanıyken Tuğgeneral görevine yükseldi.

ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİZ

“Yeni rütbesinde üstün başarılar diliyorum ve memleketimize hayırlı olsun sözleriyle” başlayan  AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Hilmi Şen, “Amcamın oğlu, Kırıkkale’nin ve Balışeyh’in değerli evladı  İlhan Şen’e yeni rütbesinde ve görevinde üstün başarılar diliyorum. Vatanı ve milleti için bütün görevlerinde üstün başarılar sağladı. Yeni rütbesinde de üstün başarılar sağlayacağına canı yürekten inanıyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Tuğgeneral İlhan Şen’e bundan sonraki hayatında üstün başarılar diliyorum.” dedi.

ÖZ GEÇMİŞİ

Tuğgeneral İlhan Şen, 1971 yılında Kırıkkale’de doğdu. Teğmen rütbesi ile 1993 yılında Kara Harp Okulundan mezun oldu.  1993-1996 yılları arasında Piyade Okulu, Jandarma Komando Okulu ve Subay Temel Okulunu bitirdi.  1994-2015 yıllarında çeşitli birimlerde Tim, Bölük, Tabur, İlçe Jandarma Komutanlığı, 2’nci J.Eğt. Tug.K.liği-Hrk.Şb.Pl.Sb.liği ve J.Gn.K.lığı TEM D.Bşk.lığında çeşitli Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Tuğgeneral İlhan Şen; 2011-2012 döneminde altı ay süreyle Afganistan’da geçici yurtdışı görevi almış, 2015-2016 döneminde Ankara 2’nci il J.K.Yrd.lığı, 2016-2018 döneminde Karaman İl Jandarma Komutanlığı görevini, 2018-2020 döneminde Eskişehir II J.K.liği görevini icra etmiş olup, son olarak 2020 yılında atandığı Muş IIJ.K.lığ görevinde bulundu.   Bayan Mevlüdiye Şen ile evli olup iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x