Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Saye’nizde Diyen Çok Olsun

Kırıkkale’de bir ilk olan çok yönlü danışmanlık merkezi Saye Danışmanlık Kırıkkale halkına hizmet vermeye başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir ilk olan çok yönlü danışmanlık merkezi Saye Danışmanlık Kırıkkale halkına hizmet vermeye başladı.

SAYE DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi, Gaye Apartmanı 30-1 adresinde hizmet vermeye başlayan Saye Danışmanlık Öğrenci Çalışma salonu ferah ve gözetmen eşliğinde çalışabilecekleri öğrenci çalışma salonun yanı sıra Bireysel Terapi, Çocuk, Ergen ve yetişkin terapisi,  Çift ve Aile terapisi hizmetleri de veriyor.

EĞİTİM KOÇLUĞU VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

 

Kırıkkale halkına hizmet vermekten mutlu olduklarını ifade eden Eğitim Danışmanı  Eda Yurtdan, Öğrenci Çalışma salonu, Öğrencilerin temiz, ferah ve gözetmen eşliğinde çalışabilecekleri öğrenci çalışma salonu, Öğrenci Koçluğu, Haftalık çalışma planı, Verimli çalışma teknikleri, Hafıza teknikleri, Test çözme teknikleri Zaman ve stres  yönetimi  eğitimleri verdiklerini belirtti.

AİLE VE ÇİFT TERAPİSİ

 

Öğrenci koçluğunun dışında Bireysel Terapi Çift ve aile terapisi hizmeti de verdiklerini belirten Psikolog Ezgi Uluyurt, Çocuk, Ergen ve yetişkin terapisi, Hızlı okuma eğitimi, Resim analizi, Dikkat dağınıklığı analizi, Haftalık deneme sınavı hizmeti de verdiklerini ifade etti.

ÇOCUKLARI İÇİN UYGUN VE VERİMLİ EĞİTİM PROGRAMLARI

 

Yurtan ve Uluyurt Kırıkkale’de hizmet vermekten mutlu olduklarını belirterek, ” Tüm öğrenci velilerimizi danışmanlık merkezimize bekliyoruz. Çocukları için uygun ve verimli eğitim programlarını hazırlıyoruz. Danışmanlık merkezimizde  öğrenci çalışma salonuda bulunuyor.  Öğrencilerimiz, öğrenci salonumuzda rehber öğretmenimiz eşliğinde derslerini çalışa biliyorlar. Danışmanlık merkezimizde ayrıca   Çocuk, Ergen ve yetişkin terapisi, Çift ve Aile terapisi, Bireysel Terapi, Hızlı okuma eğitimi gibi birçok hizmet veriyoruz” ifadelerini kulandılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x