Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Savaş Geyik’ten Kırıkkalespor’a 25 Bin Tl

Kırıkkalede birçok sektöre faaliyetlerini yürüten Geyik Grup inşaat firması sahibi Savaş Geyik şehrimizin takımına her zaman maddi manevi destek çıkılmasının çok önemli olduğunu belirterek şehrimizin takımının başarılı olacağına ve bizleri gururlandıracağına yürekten inandığını söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de birçok sektöre faaliyetlerini yürüten Geyik Grup inşaat firması sahibi Savaş Geyik şehrimizin takımına her zaman maddi manevi destek çıkılmasının çok önemli olduğunu belirterek şehrimizin takımının başarılı olacağına ve bizleri gururlandıracağına yürekten inandığını söyledi.

Savaş Geyik’ten Kırıkkalespor’a 25 Bin Tl

Şehrimizin dışarıya acılan en iyi reklâm yüzlerinin birisinin olduğunu söyleyen Geyik, biz iş insanlarının en güzel görevlerinden birisinin de spora destek olması gerektiğini belirtti.
Kırıkkale Büyük Anadoluspor un başarı hem bizlerin hemde bu şehirde yaşayan herkesin gurur kaynağı olmalıdır.
Bu bağlamda şehrimizdeki herkesi takımımıza destek vermeye davet ediyorum diyerek şehrin profesyonel liglerdeki tek temsilcisine kalan maçlarda canı gönülden başarı diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x