Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DünyaGündemKırıkkaleManşetSpor

RİO’DA BİR KIRIKKALELİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Atletizm Federasyonu hafta boyunca yaptığı teknik toplantının ardından Rio 2016 Olimpiyat Takımını belirledi. Atletizm branşında Karakeçili nüfusuna kayıtlı olan rüzgâr kız lakaplı Esma Aydemir, ülkemizi temsil edecek.
OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
23 erkek 12 bayan olmak üzere toplam 35 sporcunun bulunduğu kafilede ilimiz sporcusu Esma Aydemir’de yer aldı. Yaklaşık bir buçuk yıl süren baraj geçme periyotlarında başarılı olan sporcu Aydemir, Rio 2016 Olimpiyatlarında Ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
AİLESİ ARKASINDA
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü Rio 2016 Olimpiyatlarında Ülkemizi ve İlimizi temsil edecek olan sporcumuz Esma Aydemir’e başarılar dileyerek, “Esma Aydemir bu tesislerimizde yetişti. İstenildiği zaman nasıl şampiyonlar çıkacağını bir kez daha gösterdi”
 GENÇLER İÇİN ROL MODEL
“Sporcumuzun afişlerini hem memleketi Karakeçili’ye, şehrimizin merkezine ve spor tesislerimize astık. Sporcumuzu ve antrenörü Mehmet Kiper’i gönülden tebrik ediyorum. Esma Aydemir’in genç sporcularımıza iyi bir rol model olduğunu düşünüyorum” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x