Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Oyuncu Şafak Sezer Ve Ömer Kurt Vural Ailesini Ziyaret Etti

Kırıkkale’nin Tanınmış Ailelerinden Olan Vural Ailesini Ünlü Oyunucu Şafak Sezer Ve Ömer Kurt Ziyaret Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Tanınmış Ailelerinden Olan Vural Ailesini Ünlü Oyunucu Şafak Sezer Ve Ömer Kurt Vural Ailesini Yerinde Ziyaret Etti.

Oyuncu Şafak Sezer Ve Ömer Kurt Vural Ailesini Ziyaret Etti
Vural-Han Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Hacı Vural; Şafak ve Ömer sevgili dostumuzdur. Bizim başımızdaki sıkıntıları duyunca setlerini bırakarak bizleri ziyarete geldiler.Bu ziyaret bizler için moral oldu bizlerin her zaman yanında olduklarını belirttiler.Sezer ve Kurt’a teşekkür ederim bizlere moral ve destek verdikleri için.

Oyuncu Şafak Sezer; Hacı Bey bizler için çok değerli ve kardeşim Denizhan Vural’da bizler için çok kıymetlidir. İnanıyorum ki Denizhan kardeşim çok yakın zamanda bizlerle olacaktır.Bu arada Denizhan kardeşimin bugün doğum günü doğum günün kutlu olsun, uzun ömürler dilerim.

Ünlü Oyuncu Ömer Kurt; Hacı Abimiz bizler için çok değerli ama memleketimizin her tarafı değerli ama kişilerdir. orayı onura edendir çok şeref duyduk hacı abimize çok teşekkür ediyoruz inşallah Allah uzun ömürler verir biran öncede sıkıntılardan kurtulur ve cenabı allah yar ve yardımcısı olsun ve deniz kardeşimizin her zaman yanındayız ve bugün doğum günü olan değerli kardeşim Denizhan’a doğum günün kutlar nice sağlıklı seneler dilerim dedi .

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x