Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Okul Kantinleri Özel Hijyen Kuralları Eğitimi

Çocukların okullarda daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenme ihtiyaçlarını gidermek için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortak çalışması kapsamında Okullarda görev yapan kantin ve yemekhane çalışanlarına, Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından "Okul Kantinleri Özel Hijyen Kuralları Eğitimi" verildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çocukların okullarda daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenme ihtiyaçlarını gidermek için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortak çalışması kapsamında Okullarda görev yapan kantin ve yemekhane çalışanlarına, Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından “Okul Kantinleri Özel Hijyen Kuralları Eğitimi” verildi.

KATILIM BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

Eğitimde konuşmalarını gerçekleştiren Yılmaz, “Eğitime katılan katılımcılarımızın kantinlerimizde işletmeci olması ile birlikte evlerinde birer ebeveyndir. Bu kapsamda çocuklarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması açısından her bir çocuğumuzu kendi çocukları gibi düşünüp sattıkları ürünün kalitesini bu açıdan değerlendirmelidirler. Verilen eğitimin amacıda çocuklarımıza sağlıklı ve kaliteli gıdaya ulaşması açısından sizlerin bilgilendirmesidir. Verilen eğitimin sizlere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.İl Müdürü Yılmaz’ın konuşmasının ardından katılımcılara katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, katılım belgelerini teslim etti

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x