Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Muhtar Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde düğünde havaya ateş açarak, aydınlatma sisteminden kopan parçalardan 2 kişinin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen muhtar hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde düğünde havaya ateş açarak, aydınlatma sisteminden kopan parçalardan 2 kişinin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen muhtar hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

İDARİ PARA CEZASI UYGULADI

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumlu oldukları köy ve mahallelerde maganda kurşunlarının engellenmesi amacıyla hayata geçirilen “Silahtan çıkan ses, kaybedilen bir nefes” kampanyası kapsamında bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyor. Önceki gün Keskin ilçesi Danacıobası köyünde bir düğünde silahla havaya ateş açıldığı ihbarı üzerine köye giden jandarma ekipleri, muhtar H.İ.E’nin açtığı ateş sonucu sahnenin ve aydınlatma sisteminin zarar gördüğünü, kopan parçaların üzerine düştüğü 2 davetlinin yaralandıklarını tespit etti. Adli ve idari soruşturma başlatılan muhtarın tabancasına da el koyan ekipler, düğün sahibine de idari para cezası uyguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x