Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Modalife Mobilya’ya birincilik ödülü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yerli firmalarından, Mobilyacılık sektörünün Liderlerinden Modalife, 27 farklı sektörde 54 firmanın katıldığı ve 5’incisi düzenlenen Şikayetvar A.C.E Awards 2019 Ödül Töreni’nde, “Mobilya” kategorisinde birinci seçilerek Diamond ödülünü kazandı.

54 FİRMA ARASINDAN

Mobilya sektörü markalarından Modalife, bu yıl 5’incisi düzenlenen Şikayetvar A.C.E Awards 2019 Ödül Töreni’nde, “Mobilya” kategorisinde birinci seçilerek Diamond ödülü ile başarısını taçlandırdı. Türkiye’nin ilk ve tek müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetim platformu sikayetvar.com’da 5’inci A.C.E Awards 2019 (Achievement in Customer Excellence) “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. JW Marriott Hotel Ankara’da düzenlenen ödül törenine, 27 farklı sektörde 54 firma katılım sağladı. Her yıl müşterilerine en iyi deneyimi sağlayan firmalar, kullanıcılar üzerinden elde edilen anket sonuçları doğrultusunda belirleniyor. Firmaların bir yıl süresince müşterilere olan davranış biçimlerinin ve müşteri memnuniyet oranlarının değerlendirildiği platformda, başarı ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Modalife Mobilya’nın, Mobilya Kategorisi’ndeki en yüksek müşteri memnuniyeti oranına sahip Diamond birincilik ödülü, Modalife Kurumsal İletişim Direktörü Osman Bekteş’e takdim edildi. Osman Bekteş: “Vizyonumuz, sektörümüze değer katarak öncü olabilmek ve bizi tercih eden müşterilerimizi her daim mutlu edebilmektir” diye konuştu.

 

MODALİFE MÜŞTERİYE İLK ELDEN ULAŞIYOR

Markalaşma yolculuğu 1990’lı yıllara dayanan Modalife Mobilya kısa zamanda Kırıkkale’de toplamda 130 bin metrekare kapalı alana sahip 2 tane fabrikaya, tek bir mağazadan Türkiye genelinde 149 şube, kendine ait 25 lojistik deposu ve bünyesinde 1900’in üzerinde çalışanı bulunan dev bir yapıya ulaştı. Bugün Modalife markalı, yatak odası takımlarından koltuk takımlarına, yemek odası takımlarından oturma gruplarına, çocuk ve genç odası takımlarından yatak, baza ve aksesuarlara kadar pek çok ürün yüz binlerce ailenin evinde mutlulukla kullanılmaktadır. Modalife Mobilya; her daim modayı takip eden tasarımları, kullanışlı ve fonksiyonel mobilyaları, kaliteyi uygun fiyata sunan yaklaşımıyla sektörünün en büyük ve en sevilen markalarından biri olmayı başarmıştır. Mobilyacılık sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Modalife Mobilya, ezber bozan yaklaşımlarıyla tüketicisine fayda sağlayacak birçok ilke imza da attı.

 

2 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

Modalife Mobilya Kurumsal İletişim Direktörü Osman Bekteş, “Kesinlikle franchising vermiyoruz. Tüm şubelerimiz bize ait ve bizim tarafımızdan yönetiliyor.  Şu anda grubumuzda yaklaşık 2 bin kişi çalışıyor. Bizim hedefimiz yakın bir gelecekte inşallah 15 bin kişiyi istihdam eden bir marka olmak. Tüm Türkiye’de metrekare bazında büyük şubeler açıyoruz. Yatırımlara hız kesmeden son sürat devam ediyoruz ve devam da edecek. Yakın bir zamanda Avrupa açılımımız var.  Türkiye’de düğün paketini icat eden Modalife markasıdır. Sunduğumuz hızlı hizmeti ve markamızı uygun fiyatta tüm topluma ulaştırma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x