Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Milletvekili Önal, Şebeke Suyunu Meclise Taşıdı

Kırıkkale’nin yıllardır müzmin sorunu haline gelen şebeke suyu yine gündeme geldi. Konuyu meclise taşıyan ise CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yıllardır müzmin sorunu haline gelen şebeke suyu yine gündeme geldi. Konuyu meclise taşıyan ise CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal oldu.

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR KIRIKKALE İÇİN

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, “Uzun yıllardır musluktan akan suyu içilmeyen, bu sebeple temiz ve kaliteli içme suyuna hasret kalan Kırıkkale’mizin sorunlarını dile getirdim. Her şey daha güzel bir Kırıkkale için.”

Önal Meclis’te söz alarak yaptığı konuşmada : “Merkez nüfusu 196 bin olan Kırıkkale’miz, maalesef kaliteli içme suyundan yoksun bir durumda. Musluktan akan şebeke suyu yeterli standartlara sahip olmadığından, vatandaşlarımız tarafından kullanılamıyor. Hemen kenarında Türkiye’nin en büyük nehri olan, Kızılırmak’ın aktığı Kırıkkale’miz, içme suyuna hasret bir hâlde. Musluk suyu içilemediğinden, vatandaşlarımız içme suyu ihtiyacını ya civar köylere gidip getirerek ya da satın alarak gidermeye çalışmaktadır. En temel insan haklarından olan temiz ve kaliteli içme suyuna ulaşmak hakkı, maalesef Kırıkkaleliler için büyük bir zahmet ve maliyete yol açmaktadır. Yıllar boyu içme suyu satın almak zorunda kalan Kırıkkalelilerin bu sıkıntısını çözmek için iktidarınız bir çalışma yapmayı düşünüyor mu? On yıllardır içme suyu problemi çözülmeyen Kırıkkaleliler büyük bir merakla bu sorunun cevabını bekliyor.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x