Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelYaşam

Maskecim Ücretsiz Maske Dağıtımına Devam Ediyor

Kırıkkale’nin maske üretiminde öncü firması Maskecim ‘Her Hafta Kırıkkale'ye Ücretsiz Maske Dağıtımı’ sloganı kapsamında bu haftada Yahşihan’da yaşayan vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı. Kırıkkale Yeni sanayi Sitesinde üretim tesisleri bulunan ve Türkiye’nin her ilçesine ürettikleri maske ve kolonyaları ihracatı yapan Maskecim, bu hafta Yahşihan’da maske kolonya dezenfektan ve ailelere gıda kolisi ve ranza ve baza ücretsiz dağıttı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin maske üretiminde öncü firması Maskecim ‘Her Hafta Kırıkkale’ye Ücretsiz Maske Dağıtımı’ sloganı kapsamında bu haftada Yahşihan’da yaşayan vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı. Kırıkkale Yeni sanayi Sitesinde üretim tesisleri bulunan ve Türkiye’nin her ilçesine ürettikleri maske ve kolonyaları ihracatı yapan Maskecim, bu hafta Yahşihan’da maske kolonya dezenfektan ve ailelere gıda kolisi ve ranza ve baza ücretsiz dağıttı.

MASKE DAĞITIMI DEVAM EDECEK

Ücretsiz maske dağıtımında Yahşihan’da Hisarköyü, Bedesten, Hacılarda Yeni Mahalle’de  ve merkezede ikamet eden vatandaşlar Maskecim İşletme Sahibi Arslan Doğan ve çalışanlarına teşekkür etti. Ücretsiz maske ve kolonya, dezenfektan gıda kolisi çocuklara top ve  ailelere ranza ve baza dağıtımında konuşan Doğan, “Bundan önce Karaahmetli ve Karacali, Hacılar dağıtım yapıyorduk. Yağmur demeden, çamur demeden maske dağıtımımıza devam ediyoruz. Hiçbir kurum ve kuruluştan destek almıyoruz. Almakta istemiyoruz. Kendi arkadaşlarımızla, kendi imkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiği kadar yağmur, kar demeden biz bu pandemi döneminde söz verdiğimiz gibi elimizin kolumuzun yetiştiği kadar köylerimize yardım edeceğiz. Hafta sonu Kırıkkale’mizin kenar mahallelerine dağıtacağız. Bu yardımların halkımıza devam edeceğini şimdiden söyleyeyim. Özellikle söylüyoruz kendi imkanlarımızla ve ekip arkadaşlarımızla dağıtım yapıyoruz” dedi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x