Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

Köylerinize yapılan hizmetlere sahip çıkın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretleri kapsamında Çelebi ilçesini ziyaret etti. Vali Sezer, muhtarlardan köylerine yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi.

 

ZİYARET VE TEMASLARDA BULUNDU

İlçeye gelişinde Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yunus Sezer, programına Kaymakamlık ziyareti ile başladı. Programının devamında Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Sezer, ziyaretlerinin ardından Çelebi İl genel meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

 

KIT İMKÂNLARA RAĞMEN BÜYÜK PROJELER

Yaz sezonu boyunca mevcut imkânlar çerçevesinde il genelinde yoğun bir çalışma yürütüleceğini kaydeden Vali Sezer, kıt imkânlara rağmen büyük projelere imza attıklarını ve projelerin başarıyla sürdürüldüğünü belirtti. Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Sezer, muhtarlardan köylerine yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi. Toplantının yapıldığı okul bahçesinde çocuklarla da ilgilenen Vali Sezer, çocuklara oyuncak hediye etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kız kulesi
kız kulesi
23 Mayıs 2019 09:14

köşede hazır ol vaziyetinde tek başına oturan adam 🙂

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x