Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSağlık

Koronavirüste Yeni Adres Fizik Tedavi Hastanesi

Kırıkkale'de vaka sayısının artmasının ardından , Yüksek İhtisas Hastanesi'nde korona servislerinin dolduğu, Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne yeni korona servisi açılacağı öğrenildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, vaka sayısı 100’ü geçerken, hastanelerde de yatacak yer sıkıntısı baş gösterdi. Kırıkkale’de covid-19’lu hastaların tamamına yakınının evlerine gönderilmeyip tedavilerinin hastanelerde yapılıyor olması korona servislerinin dolmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre Yüksek İhtisas Hastanesi koronavirüs servisinde boş yer kalmadı.

Benzer bir durumun Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi içinde geçerli olduğu kaydedildi. Bu hastanede ki servisde de doluluk oranının arttığı bu nedenle fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi bünyesinde yeni bir koronavirüs servisi açılacağı öğrenildi. Diğer taraftan halen hastanelerde tedavileri süren covid-19’lu hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati risk taşıyan hasta bulunmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Yetkililer halkı maske-mesafe ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarırken, salgının halen ciddiyetini koruduğuna dikkat çektiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x