Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Köpeği kamyonetin arkasına bağlayarak kilometrelerce sürükledi

Kırıkkale’de bir kişinin, kamyonetin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek götürmesi yoldan geçen bir başka sürücü tarafından görüntülendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir kişinin, kamyonetin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek götürmesi yoldan geçen bir başka sürücü tarafından görüntülendi.

Kırıkkale’de bir kişi köpeği kamyonetin arkasına bağlayarak kilometrelerce sürükledi.

dinilen bilgiye göre, Kırıkkale-Kayseri karayolu üzerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi, kamyonetin arkasına iple bağladığı köpeği, kilometrelerce sürükledi.

Trafik ışıklarında olayı gören bir başka sürücü ise tarım kavşağından geçiş yaparken yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Aracın sağ arka tekerinin yanında sürüklenen köpeğin görüntüleri tepki çekti.

Dehşete düşüren görüntülerde köpeğin hareketsiz olması da dikkat çekti.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kırıkkale Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre : “Bugün (11.02.2021) tarihli bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan; ilimizde  “Kamyonetin arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce sürükledi “ şeklindeki haber ve paylaşımlar üzerine yapılan araştırma sonucunda; söz konusu görüntülerde yer alan araç ve aracı kullanan şahıs tespit edilerek, hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” şeklinde yer verildi.

http://www.kirikkale.gov.tr/basin-asiklamasi-kopegin-arac-arkasina-baglanarak-suruklenmesi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x