Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor,Karaköprüye Boyun Eğdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Misli.com 3.lig 4.grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadolspor kendi sahasında karşılaştığı Karaköprü Belediyespor karşında 3-0 mağlup oldu.

ETKİSİZ FUTBOL

Maç şok bir golle başladı. Dakika 3’de Karaköprü Belediyespor Umut Pusat ile 1-0 öne geçti. Bu gol Kırıkkalespor’u büyük bir şoka uğrattı.  Maçta 10. dakika geride kalırken, Kırıkkalespor yediği golün ardından Karaköprü Belediyespor yarı sahasında daha çok göründü. Maçta 15. dakika geride kalırken, Kırıkkalespor Yasin Poyraz ile çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın 23. dakikasında konuk ekip Karaköprü Belediyespor sağ kanattan etkili geldi. İçeriye kesilen topta Mert’in kafasını kafa vuruşunu kalecimiz İlker kornere çeldi. Maçta 3’de1’lik bölüm sona ererken, ekibimiz bu dakikalarda rakip kaleye gitmekte zorluk çekti. Maçın 34. dakikasında Aykut Çift ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Ebubekir zorlukla kornere çeldi. Maçın 42. dakikasında Kırıkkalespor’un soldan gelişen atağından ceza sahasına girmek isteyen Mehmet Bozcan yerde kaldı. Hakem pozisyonu oynattı. 45+1’de Karaköprü Belediyespor’dan Mert Efe Çölbeyi skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda bu skorla sona erdi. İlk yarıda Kırıkkalespor’un etkisiz oyunu ve savunmadan çıkarken, top kaptırmaları bu skora zemin hazırladı.

36 PUANDA KALDIK

Nihat Baran ilk yarıda aksayan bölgelere müdahale etti. Baran ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başladı. Bünyamin Başar, Buğra Şahiner ve Özkan Yiğiter oyundan çıkarken yerlerine Ender Gör, Emre Avcı ve Fatih Ergen girdi. Maçın 53. dakikası geride kaldı. Kırıkkalespor ilk yarıya oranla maça daha etkili başladı. Maçın 60. dakikası geride kaldı. Kırıkkalespor bulduğu fırsatları değerlendiremedi.Maçın 63. dakikasında Karaköprüspor Umut Pusat’la bir gol daha bularak skoru 3-0’a getirdi. Golden sonra rakibine bir türlü karşılık veremeyen Kırıkkalespor rakibine sürekli kontra atak şansı verdi. Dakika 70’de Kırıkkalespor 4. oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Doğukan oyundan çıkarken yerine, Reşit Akbulut girdi. Maçın 78.dakikasında Karaköprü Belediyespor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Haydar yerini Emirhan’a bıraktı.  Dakika 83’de Kırıkkalespor’da Yasin Poyraz sarı kart gördü. Dakika 84’de Karaköprü Belediyespor’da Erdi yerini Rauf’a bıraktı. Kırıkkalespor son oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Yasin Poyraz’ın yerine Muammer Atalay girdi. Dakika 87’de Karaköprü Belediyespor’da  Taner ve Ozan oyuna girerken, Tugay ve Mert oyundan çıktı. Maçı 3-0 kaybeden Kırıkkalespor tehlike bölgeden uzaklaşamadı.

2 TAKIMIN İLK 11’İ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor

53:İlker Günay

2:Mehmet Albayrak

24:Necmican Cebeci

32:Doğukan Subaşı

55:Bünyamin Başar

62:Özkan Yiğiter

6:Buğra Şahiner

10:Ali Helvacı

23:Mehmet Bozcan

9:Aykut Çift

34:Yasin Poyraz

Karaköprü Belediyespor

19:Ebubekir Elihoş

15:Rahmi Muhammet Akyazı

58:Mehmet Demirözü

77:Tugay Kırcalı

7:Metehan Andaç Özlü

10:Umut Pusat

14:Erdi Kasapoğlu

23:Haydar Deniz

50:Hakan Albayrak

61:Tolunay Yurtseven

35:Mert Efe Çölbey

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x