Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kırıkkale’de Yüz Yüze Eğitime Başlandı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller kategorisinde yer Kırıkkale'de yüz yüze eğitime başlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller kategorisinde yer Kırıkkale’de yüz yüze eğitime başlandı.

 

ARKADAŞLARIMIZLA BULUŞTUĞUMUZ GÜNLER GELECEK

 

Yüksek riskli iller arasındaki Kırıkkale’de Tınaz İlkokuluna sabah saatlerinde velileriyle gelen öğrenciler, ateş ölçümlerinin ardından içeri alındı. Uzun bir aradan sonra coşkuyla İstiklal Marşı’nı seslendiren öğrenciler, öğretmenlerinin alkışları arasında sınıflarına girdi.İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, düzenlenen törende, okul bahçesinde öğrencileri görmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitimde ilk günleri olduğunu aktaran Tüfekçi, “Güzel bir gün. Şu an için biraz daha tedbirli, kurallara uyacak şekilde okulumuza gelirsek en kıza zamanda tüm arkadaşlarımızla buluştuğumuz günler gelecek.” ifadelerini kullandı.3. sınıf öğrencisi Adnan Çınar da “Okulların açılmasına çok sevindim. Uzaktan eğitimde ders görmek hiç güzel değildi. Böyle daha güzel. İnşallah okullarımız hiç kapanmaz ve hastalık biter.” dedi.Azra Bertan ise okula geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, okulların bir daha kapanmaması temennisinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x