Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kırıkkale Belediyesi ekipleri Kastamonu’da

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde etkili olan selin ardından ekiplerin çalışmasına Kırıkkale Belediyesi iş makineleri ve personelleridestek veriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde etkili olan selin ardından ekiplerin çalışmasına Kırıkkale Belediyesi iş makineleri ve personelleri destek veriyor.

BELEDİYEMİZ İŞ MAKİNELERİ DESTEK VERİYOR

Yağışın etkili olduğu ilçede, Ezine Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle yaşanan taşkın sonrasında birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı.  Ekipler çalışmalarına başlamasının ardından Kırıkkale iş makineleri bölgeye giderek çalışmalara katıldı.

ALLAH ÜLKEMİZİ TÜM AFETLERDEN KORUSUN

AFAD, UMKE ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri ile Kırıkkale Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı belediye olarak iş makinelerini bölgeye gönderdiklerini ifade etti. Başkan Saygılı yaptığı açıklamada, “Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak üzere Kırıkkale Belediyemizin iş makinaları ile Bozkurt ilçesinde çalışmalara başladık. Allah ülkemizi tüm afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x