Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriKeskinSiyaset

Keskin’de Göçer’e yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer Keskin ilçesini ziyaret etti. Keskin pazarı ve esnafını ziyaret ve hemşehrileriyle hasbi-hal eden Göçer'e yoğun ilgi olduğu gözlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer Keskin ilçesini ziyaret etti. Keskin pazarı ve esnafını ziyaret ve hemşehrileriyle hasbi-hal eden Göçer’e yoğun ilgi olduğu gözlendi.

ESNAF ZİYARETİ

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday olmak için MHP’den Milletvekili aday adayı olan 25. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili ve MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer Keskin ilçesinde hemşerileriyle bir araya geldi. İlçede her hafta Perşembe günleri kurulan pazarı, devamında ilçe esnafını ziyaret eden MHP aday adayı Göçer ilçe sakinleriyle de hasbihal etti. Hemşerilerinin dertleriyle dertlenmek, sorunların çözümünde ortak hareket etmek için yola çıktığını söyleyen Göçer desteklerini beklediklerini vurguladı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Samimi ortamda gerçekleşen sohbetlerde Göçer’e büyük ilgi gösteren hemşerileri yarım kalan vekilliğin tamama ermesi için yanında olduklarını söylediler. Göçer ise her zaman hemşerilerinin yanında olduklarını, bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğini kaydetti. MHP aday adayı Göçer “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte bizde elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu ortaya koyabilmek adına yola çıktık. 24 Haziran seçimlerinde ister aday olalım ister olmayalım biz her zaman partimizin ve hemşerilerimizin emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x