Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’de Doğalgaz İçin İlk Kazma Vuruldu

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım daha önce Mayıs ayında doğalgaz çalışmalarına başlanacağını söylemişti. Bugün itibariyle Keskin'de Doğalgaz çalışmalarına Kurban kesilerek start verildi. Keskin'e 13 Milyon Lira Doğalgaz yatırımı yapılacağını Başkan Yıldırım bildirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım daha önce Mayıs ayında doğalgaz çalışmalarına başlanacağını söylemişti. Bugün itibariyle Keskin’de Doğalgaz çalışmalarına Kurban kesilerek start verildi. Keskin’e 13 Milyon Lira Doğalgaz yatırımı yapılacağını Başkan Yıldırım bildirdi.

13 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yaptığı açıklamasında, “İlçemize, Mayıs ayı itibari ile doğalgaz çalışmalarına başlanacağını daha önce vatandaşlarımızla paylaşmıştık, bugün itibari ile doğalgaz çalışmalarına başladık. Bu kapsamda ilçemize 13 Milyon Türk Lirası yatırım yapılacaktır. 30 bin metre polietilen, 6 bin metre çelik hat doğalgaz borusu döşenecektir.Keskin ilçe merkezi dahil nüfus yoğunluğunun %80’ine, Resmi Kurumların %95’ine, 1. Etap ve 2. Etap TOKİ konutlarının tamamına 2021 yılında doğalgaz verilecektir.Halkımıza hayırlı olması dileklerimle, saygılar sunarım.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x