Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceManşet

Karabekir Konağı Vatandaşların Hizmetine Sunulacak

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Delice İlçesini ziyaret etti. İlk olarak Delice Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Sezer, Kaymakam Yunus Emre Vural’ a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İNCELEMELERDE BULUNDU
Ziyaretin ardından Vilayetler Birliği destekleriyle restorasyon çalışmaları devam eden Karabekir Konağı’nda incelemelerde bulundu.Ardından Delice Tatlıcak Köyü yol çalışmasını da yerinde inceleyen Vali Sezer, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını kaydetti.

EŞLİK ETTİLER
Sezer, Çerikli Beldesi’ nde de bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ziyaretlerinde Vali Sezer’e,  Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Yasin Özcan, Delice Kaymakamı Yunus Emre Vural, Delice Belediye Başkanı ile Çerikli Belediye Başkanı  Nuh Şahin’de eşlik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x