Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kadınlarımız, Huzurlu Toplumun Temel Taşlarıdır

Vali Yunus Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Sezer, mesajında şu ifadelere yer verdi. “ Sevgiyi, fedakârlığı, merhameti ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Yunus Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Sezer, mesajında şu ifadelere yer verdi. “ Sevgiyi, fedakârlığı, merhameti ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.”dedi.

ELBETTE Kİ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE SINIRLI DEĞİLDİR

Milli mücadelemizde sergilenen kahramanlıkların içinde yer alan, istikbalimiz ve istiklalimiz uğruna canlarını ortaya koyan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük emekleri bulunan, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesi olarak ön plana çıkmıştır. Millet ve Devlet yapılanmamızın odağında yer alan tüm zor şartlarda fedakârlıklarını esirgemeyen kadınlarımız, hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarıları bizlere göstermiştir. Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün yaratmaya çalıştığı farkındalık, elbette ki kadına yönelik şiddetle sınırlı değildir. İster ekonomik ister sosyal alanda olsun kadınlarımızın karşılaştığı bütün eşitsizlikleri gidermek, toplumsal hayata katılımlarının önündeki bütün engelleri kaldırmak, bu meseledeki yol haritamızın kodlarını oluşturmaktadır. Dünyada kadın hakları ve sorunlarına dikkat çekmek üzere kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün bu farkındalığı en iyi şekilde hissettirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x