Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

İş İnsanı Bedrettin Çağatay Yılmaz Trafik Kazası Sonucu Vefat Etti

Kırıkkaleli iş insanı Bedrettin Çağatay Yılmaz, bayram dönüşü İzmit’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Eşi ve çocukları ise yaralı olarak kurtuldular.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli iş insanı Bedrettin Çağatay Yılmaz, bayram dönüşü İzmit’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Eşi ve çocukları ise yaralı olarak kurtuldular.

KIRIKKALE’DEN DÖNERKEN

Bayram trafiği yine Kırıkkaleli bir aileyi kurban seçti. Bayramın 2.günü Afyon yakınlarında meydana gelen kazada 4 kişilik Çetin Ailesi hayatını kaybederken bu defa da İzmit’in Körfez İlçesi’nde ki trafik kazasında Çağatay Ailesi bir ferdini kaybetti. İstanbul’da iş insanı olan Bedrettin Çağatay Yılmaz (41) eşi ve çocukları ile Kırıkkale’den bayram ziyaretinden dönerken, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli Gişeleri mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  kontrolden çıkarak orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Metrelerce sürüklenen otomobil, aydınlatma direğine çarparak durabildi.

CENAZE NAMAZI BARBAROS CAMİİNDEN KALKACAK 

Kazada otomobil içerisinde bulunan Bedrettin Çağatay Yılmaz hayatını kaybederken, eşi Hanife Balaban Yılmaz (39), çocukları İbrahim Ediz Yılmaz (9), Elif Mina Yılmaz (6), Tolga Kağan Yılmaz (14) yaralandı. Ekipler tarafından sakinleştirilen Yılmaz’ın eşi Hanife Balaban Yılmaz ise kendisine müdahale etmek isteyen sağlık ekiplerine, “Eşim buradayken ben hiçbir yere gitmem” diyerek cevap verdi. Daha sonra ekipler tarafından ikna edilen Hanife Balaban Yılmaz ve çocukları, ambulanslara alınarak ilk müdahaleleri yapıldı. Yılmaz’ın cenazesi yarın Kırıkkale Barbaros Camiinde kılınacak namaz sonrası Yenimahalle Mezarlığı’na defnedilecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x