Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

İlçemiz her şeyin en iyisine layık

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçeye Gençlik Merkezi kazandırılırken, merkezin bulunduğu alan içine şimdi de havuz kuruldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçeye Gençlik Merkezi kazandırılırken, merkezin bulunduğu alan içine şimdi de havuz kuruldu.

HAVUZ KAZANDIRILDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçeye Gençlik Merkezi kazandırılırken, merkezin bulunduğu alan içine şimdi de havuz kuruldu. İlgili bakanlıklarla yapılan görüşme ve yazışmalar neticesinde ilçeye bir de havuz kazandırılmış oldu. Portatif şekilde olan havuz ile ilçede yüzme bilmeyen kimsenin kalmaması planlanıyor. Havuzun kurulumu tamamlanırken, kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, konuyla ilgili paylaşımda bulurdu ve “İlçemize Hayırlı Olsun; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve yazışmalar neticesinde ilçemize 2 katlı gençlik merkezi kazandırdık ve inşaatı tamamlandı. Mart 2022 tarihindeki Bakanlıkla yapmış olduğumuz yazışma ile de, gençlerimiz için yüzme havuzu talep etmiştik. Havuzumuz geldi ve kurulumu tamamlandı, hayırlı olsun. İlçemiz her şeyin em iyisine layık” açıklaması yaptı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x