Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

İl Genelde komisyon üyeleri belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Genel Meclisinde komisyon üyeleri ve il encümenleri de belli oldu. İl Encümenliğine Harun Oğuz, Nuri Köksoy ve Azmi Özkan seçildi.

İŞTE YENİ KOMİSYON ÜYELERİ

İl Genel Meclisinde yapılan seçim sonucunda komisyon üyeleri de belli oldu. Plan ve Bütçe Komisyonuna; Kürşat Avan, Harun Oğuz, Hamza Kutluca, Azmi Özkan, İlyas Canöz ve Şükrü Evci seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Murat Çaykara, Kürşat Çiçek, Yunus Pehlivanlı, Alper Özgü, Hasan Gülçimen, Hüseyin Uluyürek ve Bilal Bozbal seçildi. Köye Yönelik; Tarık Kaya, Şevket Özsoy, Nuri Köksoy, Ksürşat Çiçek ve İlyaz Canöz seçildi. Meclis İzleme Komisyonuna, Muhsin Yakut, Yunus Pehlivanlı, Harun Oğuz, Sercan Sıtkı ve Faruk Kayalak seçildi. Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna; Hamza Kutluca, Nuri Köksoy, Azmi Özkan, İlyas Canöz ve Tarık Kaya seçildi. Araştırma ve Geliştirme Komisyonuna; Muhsin Yakut, Şükrü Evci, Faruk Kayalak, Sercan Sıtkı ve Şevket Özsoy seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Hilmi Şen, Hasan Çoban, Adem Gökdere, Rıza Uslu ve Hasan Gülçimen seçildi. Eğitim ve Sosyal Hizmetleri Komisyonuna; Adem Gökdere, Rıza Uslu, Hilmi Şen, Hasan Çoban ve Hüseyin Uluyürek seçildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x