Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

HER ŞEY DAHA YAŞANILABİLİR BİR DELİCE İÇİN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

120 günde teslim edilecek

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in projeleri arasında yer alan çok amaçlı spor kompleksinin hayata geçmesi için geri sayım başladı. Yer tesliminin yapıldığını belirten Başkan Özdem, yüklenici firmanın 120 gün içerisinde inşaat çalışmalarını tamamlayarak, spor kompleksinin belediyeye teslimini yapacağını söyledi.

ÇOK AMAÇLI SPOR KOMPLEKSİ

Delice belediyesinin çalışmalarıyla ilçe her geçen gün yeni bir hizmete kavuşuyor. İlk döneminde açıkladığı projeleri bir bir hayata geçiren Belediye Başkanı Turgut Özdem, şimdi de ikinci dönemde açıkladığı projeleri hayata geçiriyor. Başkan Özdem’in seçim vaatleri arasında yer alan çok amaçlı spor kompleksi projesi için geri sayım başladı. İçerisinde halı saha, tenis kortu, kafeterya ve idari bina bulunacak olan çok amaçlı spor kompleksinin yer teslimi yapıldı. Delice gidişinde Delice MYO’ya yakın bir mevkide inşa edilecek olan spor kompleksinin 120 gün içerisinde faaliyete geçmesi hedefleniyor.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

31 Mart yerel seçimlerinde açıkladıkları vaatleri bir bir yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Özdem “İçerisinde halı saha, tenis kortu, idarî binaların olduğu çok amaçlı spor kompleksimizin yer teslimi yapılmış olup, 120 gün içerisinde ilçemize kazandırılacaktır. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu tesisimizle birlikte yeniden eğitim öğretime başlayan Delice MYO’da ki öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri sosyal alan ihtiyacını da karşılamış olacağız” diye konuştu.

GELİŞEN, GÜZELLEŞEN, DEĞİŞİN DELİCE

2.etap TOKİ çalışmalarını başlattıklarını da müjdeleyen Delice Belediye Başkanı Özdem “İçerisinde 400 adet konut ve 12 ticari alandan oluşan 2. Etap TOKİ çalışmalarında yer tahsis işlemleri bitti. Şuanda zemin etüt çalışmaları tamamlanıyor. Konutlarımız yıl sonuna kadar tamamlanacak inşallah. Biz ne söz verdiysek yapıyoruz. Bizim düşüncemiz 5 yıllık görev süremiz içerisinde yapacağımızı açıkladığımız projeleri 3 yıl içerisine sığdırmak. Bunu daha önce başardık bu dönemde de başaracağımıza inanıyorum. Gelişen, güzelleşen, değişin ve daha yaşanılabilir bir Delice için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x