Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSpor

Hakem Maçı Katletti

Misli com 3.lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar stadında Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Maçı 2 penaltı golüyle 2-0 kaybeden Kırıkkalespor 19 puanda kaldı. Maça hakem damga vurdu. Maçın 32. dakikasında Bayrampaşa'ya penaltı veren maçın orta hakemi 3 kez penaltı vuruşunu tekrarlatarak büyük tepki aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İLK YARIDA KÖTÜ OYUN
Kırıkkale Anadoluspor maça daha etkili başladı. Dakika 4’de Kırıkkalespor duran top kazandı. İçeriye kesilen topta Hüseyin Erol’un vuruşu savunmadan geldi. Dakika 7’de Kırkkalespor sağ kanattan geldi. İçeriye yerden gönderilen topta Aykut Çift’in vuruşu auta gitti. Bayrampaşaspor, Kırıkkalespor’un etkili oyununu bozarak pozisyonlar bulmaya başladı. Ortadan gelmeye çalışan Bayrampaşa son vuruşlarda etkisiz kaldı.Dakika32’de  Bayrampaşaspor penaltı kazandı. Hüseyin Erol sarı kart gördü. Topun başına Mercan geçti vuruşunu kaleci İlker çıkardı. Fakat hakem çizgi ihlali nedeniyle penaltıyı tekrarlattırdı.Yine topu başına geçen Mercan bu kez direğe takıldı. Hakem yeniden penaltıyı çizgi ihlali nedeniyle tekrarlattırdı. Oyuncularımız hakeme büyük itirazda bulundu. 3 penaltı vuruşunda bu kez topun başına İsa Güler geçti. İsa kalecimiz İlker’in solundan topu ağlara gönderdi. Dakika 37’de Kırıkkalespor’dan 2 oyuncu değişikliği geldi. Buğra ile Hüseyin oyundan alınırken, yerlerine Mehmet ve Necmican girdi. İlk yarıda Kırıkkalespor istediği ve arzuladığı oyunu bir türlü yansıtamadı. Maçın 32.dakikasından sonra da hakemin vermiş olduğu penaltı kararlarından sonra oyundan iyice düştüler.İlk yarı Bayrampaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

HAKEMİ GEÇEMEDİK
İkinci yarıya Kırıkkalespor maçta 3. oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Şeref oyundan çıkarken yerine İbrahim girdi.İkinci yarıya Kırıkkalespor daha etkili başladı. sol kanadı sürekli kullanan Kırıkkalespor son vuruşları yapamadı. Konuk ekip Bayrampaşaspor maçta ilk oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Mehmet oyundan çıkarken yerine Yiğit girdi. Bayrampaşaspor’da Yusuf Emre rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.Maçın 68. dakikasında Kırıkkalespor’dan 4. oyuncu değişikliği geldi.Özkan oyundan çıkarken Reşit oyuna girdi.73’ncü dakikada Kırıkkalespor’dan Doğukan sarı kart gördü. Dakika 75’de Bayrampaşa’da İlkay oyundan çıkarken yerine Barış girdi. Maçın 76. dakikasında Bayrampaşa çok önemli bir pozisyon kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf kaleci İlker’e takıldı. Dakika 87’de Bayrampaşa’nın 2. golü yine Penaltı vuruşundan geldi. Mercan skoru 2-0’a getirdi. Maçın sonuna hakem 4 dakika oynanmayan süre ekledi. Bu sürede de gol olmayınca maç 2-0 Bayrampaşa’nın üstünlüğü ile sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x