Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Gazeteciler siyasetçilerin bir parçasıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, gazetecilerin gününü kutladı. Başkan Türkyılmaz siyasette gazetecilerin yerinin önemli olduğuna işaret ederek, “Basın siyasetçilerin bir parçasıdır, basın olmazsa siyaset yarım kalır” diye konuştu.

 

FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR

Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Lokmahane Restoran’da yerel ve ulusal medya temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Türkyılmaz, insanların sağlıklı bilgi alması için yoğun mesai harcayan gazetecilerin gününü tebrik etti.  Kamuoyu bilincini artıran ve güçlendiren en önemli unsurlardan birinin de medya olduğunu hatırlatan Türkyılmaz, toplumların gelişmesi ve güçlenmesi için medyanın önemli rol oynadığını dile getirdi. Türkyılmaz, “Gazeteci arkadaşlar önemli bir mesleği yürütmektedirler. Bizlerin hatalarını ve doğruları yazacaklar ki bizler o hataya bir daha düşmeyelim ve hatamızı düzeltelim. Gazeteciler siyasetçilerin bir parçasıdır. Bir elma olarak düşünürsek siyasetçiler bir yarım elma, gazeteciler bir yarım elma diye söyleyebilirim. Fedakârlıkla görevlerini sürdüren bütün gazeteci arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

GÖREVLERİNİ BÜYÜK ÖZVERİYLE YAPIYORLAR

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu , “Sizlerle bir arada olmak bizim için ayrı bir gurur. Senelerdir siyasetin içerisindeyiz. Belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi bizler sizsiz, sizler bizsiz olamazsınız. Çünkü haberin kaynağı bizleriz. Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x