Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Feci Kazada 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi olay yerinde, 2 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Feci Kazada 6 Kişi Hayatını Kaybetti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKırıkkale’nin Çelebi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi olay yerinde, 2 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Feci Kazada 6 Kişi Hayatını Kaybetti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMurat Bostancı idaresindeki 40 EH 237 plakalı otomobil ile Onur Erkan’ın kullandığı 71 ACD 198 plakalı otomobil, Kırıkkale Kırşehir karayolunun Kaman istikameti İğdebeli Kavşağı’nda çarpıştı.İhbar üzerine, olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Kazada, araç sürücüleri ile birlikte araçlarda bulunan 4 yolcu ile birlikte toplam 6 kişi hayatını kaybetti.Çarpmanın etkisiyle araçlar parçalara ayrılarak çevreye yayıldı.
Jandarma olay yerinde güvenlik tedbiri aldı.Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x