Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ey Parktan Anlamlı Davranış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünyayı saran koronavirüse karşı en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarına Çakır-Elvan Yıldırım kardeşlerden jest. Kırıkkale’nin önde gelen iş insanları Eypark Dinlenme Tesisleri olarak bugün 500 sağlık mensubuna kumanya dağıtacak.

BUGÜN DAĞITILDI
Kırıkkale’nin önde gelen işletmelerinden Eypark Dinlenme Tesisleri sağlık çalışanlarını unutmadı. Çakır-Elvan Yıldırım kardeşler koronavirüs tehdidine karşı verdikleri mücadele ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan sağlık çalışanları için bugün dağıtılmak üzere kumanya hazırlattılar. ‘Bu zor süreçte fedakarlık gösteren sağlık camiasına küçük bir jestte bulunarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedik.’ diyen Çakır Yıldırım, kardeşi Elvan Yıldırım ile birlikte hastanelerde nöbette kalan sağlıkçılar için kumanya hazırlattıklarını söyledi. Eypark Dinlenme Tesisleri’nde hazırlanan döner ekmek ve ayrandan oluşan 500 kişilik kumanya, bugün akşam Yüksek İhtisas Hastanesi’nde, Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ve 112’de görev yapan sağlık çalışanlarına dağıtılacak.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Nurgül
Nurgül
24 Mart 2020 04:49

Yemekler için çok teşekkür ederiz.Bizi böylesine düşünmeniz bizleri duygulandırdı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x