Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Esnafın Gözüne Uyku Girmiyor

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte uzun süredir devam ettiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Hürriyet ve Zafer caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti. Kuzucu, "Tüm esnafların gündemini ekonomik sıkıntılar oluşturmakta, esnafın gözüne uyku girmiyor.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte uzun süredir devam ettiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Hürriyet ve Zafer caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti. Kuzucu, “Tüm esnafların gündemini ekonomik sıkıntılar oluşturmakta, esnafın gözüne uyku girmiyor.”dedi.

HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Kuzucu “Tüm esnafların gündemini ekonomik sıkıntılar oluşturmakta, esnafın gözüne uyku girmiyor. Vatandaş da esnaf da mutsuz aynı zamanda gelecekten umutsuz. Ancak biz İYİ Parti olarak halkımıza bu günleri unutturacağız, yapılan tüm haksızlıkların, ekonomik sıkıntıların ve halkımızın, esnafımızın yaşadığı  sorunların  çözümünü  bulacağız. Ülkemizi en iyi hale getireceğiz, Ülkemizi olması gereken refahına ulaştıracağız. Şeffaf adil ve liyakatın esas alındığı yönetim şeklini hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

KAPATAN ESNAF SAYIMIZ ÇOĞALIR

Av. Yavuz Kuzucu daha sonra ziyareti hakkında konuştu; “Şu an halk olarak en büyük derdimiz hayat pahalılığı. Artık kahvaltıda peynir yemek, öğle yemeğini dışarıda yemek, hafta sonu pikniğe gitmek lüks. Nereye gitsek, kimi dinlesek dertler hep ortak: Ekonomik sıkıntılar. Esnaf, maliyetlerdeki artış nedeniyle zor durumda, geliri artmayan ama gideri artan vatandaş ihtiyaçlarını karşılayamadığından dertli. Her iki kesim de dertli. Esnaf ise hem artan maliyet hem de azalan müşteri nedeniyle mağdur. Esnaf her hafta gözünü zamla açıyor. Esnaf gün geliyor siftah yapamadan kepenk kapatıyor. Maliyetlerdeki artış, kira, elektrik bunların hepsi esnaf için uykusuzluk sebebi. Bunları çok iyi görüyorum. İçim kan ağlıyor, vicdanım sızlıyor. Esnaf yetkililere sorunlarını anlatmak için gitmek istediğinde ise, ne yazık ki sorunlarının çözümü noktasında muhatap bulamadıklarından şikayetçi. Ekonomik istikrarsızlık devamlı artan fiyatlar ve belirsizlik esnafımızı bitirme noktasına getirmiş.Esnafımız bizim için çok önemlidir. Son dönemlerde yaşanan ekonomik dalgalanmalardan dolayı esnafımız ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıların devamlı gündem haline gelmesi gerekmekte. Esnafımıza ses olmalıyız. Düzen bu şekilde giderse; kapatan esnaf sayımız çoğalır.” Dedi.

BİZ MİLLET İÇİN VATAN İÇİN VARIZ

Kuzucu, “Bunlarla birlikte gezdiğimiz caddelerde konuştuğumuz genç işsizlerimiz umutsuzlar, önlerini göremedikleri gibi  işe alımlarda  torpil ve adam kayırmacılıktan bıktıklarını anlattılar.Odak noktamız, vatandaşımızın esnafımızın gençlerimizin sorunları. Tüm bu dertlerin çözümü İYİ Parti’de. İYİ Parti olarak tüm mücadelemiz ülkemizi, halkımızı hak ettiği yerlere getirmek, Hayat standartlarını arttırarak, her dertlerinde yanlarında olmak. Henüz seçim hazırlıkları başlamamasına rağmen cadde cadde, esnaf esnaf gezerek halkımızı dinliyor, sıkıntıları Genel Merkez’e iletiyoruz. Partimiz Genel Merkezi ise bu sorunları hedef olarak beklentiler doğrultusunda politikalarını geliştiriyor. Biz millet için vatan için varız. dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x