Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

En Büyük Sorun İşsizlik

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Ekinci'nin organize ettiği Türkiye'nin ekonomik durumu toplantı Bahşılı'da yapıldı. İnsan Hakları Başkanı ve Genel Başkanı Yardımcısı Serap Yazıcı, Türkiye'nin en büyük sorunu işsizlik olduğunu belirtti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Ekinci’nin organize ettiği Türkiye’nin ekonomik durumu toplantı Bahşılı’da yapıldı. İnsan Hakları Başkanı ve Genel Başkanı Yardımcısı Serap Yazıcı, Türkiye’nin en büyük sorunu işsizlik olduğunu belirtti.

GENİŞ KATILIM

Toplantıya İnsan Hakları Başkanı ve Genel Başkanı Yardımcısı Serap Yazıcı, Kurucular kurulu üyesi eğitim politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Ekonomi ve Maliye PİK Başkanı Tuncay Dinç, Kurucular kurulu siyasi işler Başkan Yardımcısı Doğan Koruyucu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Alper Kürşat Giray, Kırıkkale Gelecek Partisi İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci katıldı.

ADALETİN OLMADIĞI YERE YATIRIMCILAR GELMİYOR

İnsan Hakları Başkanı ve Genel Başkanı Yardımcısı Serap Yazıcı, yaptığı açıklamada “Türkiye’de hiç bu kadar adalet sorunları olmamıştı. İşsizlik hiç bu kadar fazla olmamıştı. Gelir ve servet dağılımında büyük fark var. insanlar açlıktan yoksulluktan intihar ediyorlar. Adaletin olmadığı yere yatırımcılar gelmiyor. Biz gelecek partisi olarak Türkiye’nin bu sorununa yardım edeceğiz. Yasama yürütme artık tek kişiye bağlı. Bunun içinde büyük sıkıntılar çıkıyor. Türkiye parlamenter sisteme geçmeden sıkıntılar düzelmeyecek.”dedi.

BU İŞİN SONU KÖTÜ

Ekonomi ve Maliye PİK Başkanı Tuncay Dinç ise, “Ben Keskinliyim. Keskin’e geldiğim zaman hep yaşlı insanlarımızı görüyorum. Hiç genç insan göremiyorum. Gençler artık memleketlerinde işsizlikten dolayı durmuyorlar. KPSS sınavlarında büyük haksızlık oluyor. 95 puan vatandaş atanamıyor fakat ondan daha düşük puan alan vatandaş atanabiliyor. Bu işin sonu kötü. Bu kadar işsizlik bu kadar aç insan varken, tehlike büyük. ”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x