Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, ″Kilit Kavşak″ Kırıkkale’de Trafik Denetimine Katıldı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında kilit bir noktada bulunan Kırıkkale’de trafik denetimine katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında kilit bir noktada bulunan Kırıkkale’de trafik denetimine katıldı.


OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kırıkkale Bölge Trafik Denetleme Bölgesi’ndeki uygulama noktasında Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan denetimler hakkında İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut’tan bilgi aldı. Uygulama sırasında kontrol için durdurulan araçlardaki sürücülerle de sohbet eden Aktaş, çocuklara da oyuncak hediye etti.

TAM KADRO SAHADAYIZ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aktaş, “Bayram sevincimize trafik kazalarında kaybettiğimiz canlarımızın acısı ve hüznü karışmasın diye tam kadro sahadayız. Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katıldık. Vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dileyerek bayramlaştık” ifadesini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x