Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Delice’de ücretsiz maske dağıtıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kapsamlı bir çalışma sergileyen Delice Belediyesi, bir taraftan şehir merkezinde vatandaşların sıkça kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yaparken, diğer taraftan vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI VE MASKE DAĞITIMI

Delice Belediyesi COVİD19 pandemisiyle mücadele kapsamında başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Turgut Özdem’in direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşların sıkça kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Diğer taraftan zabıta ekipleri ilçede kurulan pazarda bir taraftan kontrol yaparken, diğer taraftan pazara gelen maskesiz vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı, kolonya ikram etti.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Tüm çalışmaların vatandaşların sağlığı için yapıldığını belirten Belediye Başkanı Özdem “Toplu yaşam alanlarındaki ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız belirli periyotlarda devam ediyor. Ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu süreçte ilgili kurum ve yetkililerce yapılan uyarıları dikkate almalarıdır. Herkes kendince gerekli tedbiri alırsa bu zorlu süreci birlikte atlatırız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x