Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceGündemManşet

Delice’de Çalışmalar Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Türkiye genelinde yüzde 85.6 oranla en fazla oy aldığı ilçe olan Delice’yi ziyaretinde verdiği doğalgaz söze yerine geliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Delice’yi ziyaretinde verdiği doğalgaz söze yerine geliyor.

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem “Doğalgaz tesisimizin yer teslimini yapıp, önümüzdeki haftalarda doğalgaz çalışmalarımıza başlıyoruz” ifadesini kullandı.

 

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde Belediyenin başlattığı çalışmalar hızla devam ediyor. İlçenin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için mesai merhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Turgut Özdem, verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçeyi ziyaretinde açıkladığı ilçenin doğalgaza kavuşması çalışmalarının başladığına vurgu yapan Başkan Özdem, “Doğalgaz tesisimizin yer teslimini yapıp, önümüzdeki haftalarda doğalgaz çalışmalarımıza başlıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

TOKİ İKİNCİ ETAP BAŞLADI

Diğer taraftan ilçede konut ihtiyacının giderilmesi için başlatılan çalışmalar hızla ilerliyor. Bu konuda attıkları adımların olumlu sonuçlandığını ve TOKİ’nin çalışmaları hızlandırdığını hatırlatan Belediye Başkanı Turgut Özdem, ikinci etap TOKİ konutları inşaatlarının başladığını söyledi. Başkan Özdem “İçerisinde 394 konut,12 ticari alan bulunan 2. Etap TOKİ’mizin yapımına başladık. Ayrıca Gençlerimizin boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendireceği, içerisini kitap okuyanların doldurduğu, okunulanların tartışıldığı, tüketen değil üreten gençlik yetiştirmeyi hedeflediğimiz gençlik merkezimizin yapımına başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

ATIK SU ARITMA TESİSİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Delice ilçesine yapılacak olan atık su arıtma tesisi inşaatı işine ilişkin yer teslim protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle ilçeye 400 gün tesisin inşaatı yapılarak hizmete alınacak. Tesisin 2 milyon 929 bin 660 TL’ye mal olacağına işaret eden Belediye Başkanı Turgut Özdem “Yarınlarımıza daha temiz bir doğa bırakmak adına, atıksu arıtma tesisimizin protokolünü imzalayıp, yer teslimini yaptık. Gelecek nesillere ‘tabiatın kalbi’ni her anlamda pırıl pırıl tertemiz bırakmak, en büyük sorumluluğumuzdur. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x