Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

Bozlağın Altın Sesi Ölümünün 38.Yılında Anılacak

Bozlak Kültürü Abdallık geleneğinin en önemli isimlerinden “Bozlağın Altın Sesi” olarak bilinen ve TRT arşivlerine kazandırdığı pek çok eseriyle Kırıkkale'nin en önemli değerlerinden olan Hacı Taşan’ı vefatının 38. yıldönümünde anmak üzere İl Kültür ve Turizm müdürlüğü tarafından etkinlikler gerçekleştirilecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bozlak Kültürü Abdallık geleneğinin en önemli isimlerinden “Bozlağın Altın Sesi” olarak bilinen ve TRT arşivlerine kazandırdığı pek çok eseriyle Kırıkkale’nin en önemli değerlerinden olan Hacı Taşan’ı vefatının 38. yıldönümünde anmak üzere İl Kültür ve Turizm müdürlüğü tarafından etkinlikler gerçekleştirilecek.

 

HACI TAŞAN KONSERİ YAYINLANACAK

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan “Hacı Taşan’ı Anma Etkinlikleri” kapsamında, 09 Mart 2021 tarihinde yapacağımız etkinliklere katılımınızı ve kamuoyuna duyurulmasını dilerim.”dedi. Hacı Taşan Anma Programı 09 Mart 2021 Keskin : 12.05   Hacı Taşan Kabir Ziyareti,12.40   Keskin Çarşı Camiinde mevlüt okutulması,13.45   Taş Mektep’te anma programı,19.00   Taş Mektep’te İl Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından canlı yayınla Hacı Taşan Konseri yayınlanacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x