Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Beyfix Keskin OSB’de açıldı

Beyfix Yapı Kimyasalları Keskin Organize Sanayi Bölgesinde bayilerinin ve uygulmacı ustaların katılımi ile açılışını geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir ürün sunum töreni ile yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehrimizin markalarına eklenen Beyfix Yapı Kimyasalları Keskin Organize Sanayi Bölgesinde bayilerinin ve uygulmacı ustaların katılımi ile açılışını geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir ürün sunum töreni ile yaptı.

Dezenfektan cabini , el dezenfektanları ve maske ile Corana tedbirlerine uyarak  gerçekleştirilen urun sunumda. Hazırlanan uygulama duvarında Isı yalıtım mantolama  ustaları ve seramik ve fayans ustaları ürünleri testini gerçekleştirdi. Beyfix Yapı Kimyasalları ürünleri ustalardan tam not aldı. tanıtımı gerçekleştirilen ve uygulaması yapılan ürünler hakkında bilgi veren Beyfix yapı kimyasalları yetkilileri firmanın üretim sürecinde,  gerek bayilerin gerekse de uygulamacı ustaların sektördeki bilgilerinden faydalanarak en kaliteli ürünleri pazara sunduklarını ifade ettiler.

 

Isı yalıtım ‘’ levha yapıştırma harcı, levha sıvası, mineral, Eps Köpük, xps köpük  ve yapı kimyasalları alanında faaliyet gösteren Beyfix yapı Kimyasalları sektörün yeni bir markası olarak yurt içi ve yurt dışı pazarında yaptığı yatırımlar ile lider kurumları arasında yerini şimdiden almaya başladığını ifade eden Beyfix yapı kimyasalları yönetim kurulu başkanı Emre Yıldırım; yatırımlarının beton katkı ürünleri, su yalıtım ürünleri de yakın bir zamanda faaliyete geçireceklerini ifade etti.

 

Ayrıca bir konuşma yapan Beyfix yapı kimyasalları Onursal yönetim kurulu başkanı Arif Yıldırım,  şehrimize yeni bir marka katmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, Beyfix Yapı Kimyasalların son teknoloji ile üretim yaptıklarını belirtti. Beyfix Yapı Kimyasalları ürünlerinin kalite standartları açısından da yeni bir işletme olmasına rağmen şimdiden sektör de adından sıkça bahsedildiğini belirti. Pazar ağının her geçen gün genişlediğinin altını çizen Yıldırım, Ar-ge çalışmaları ve ürün gamının artırılmasına yönelik yatırımlara devam edeceklerini belirtti.  Son olarak konuşmasında üretim tesislerinin Kırıkkale’ ye hayırlı olması temennisinde bulunurken Beyfix Yapı Kimyasallarının şehrimize yeni bir istihdam kapısı olacağını her geçen gün bu gücün büyüyeceğini ifade etti.

Beyfix Keskin OSB’de açıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Beyfix Keskin OSB’de açıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x