Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Belediye Asflat’a Devam Ediyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehirde asfalt kaplama çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Şehrin büyük bölümünde sürdürülen çalışmalar kapsamında Karşıya ve Yuva Mahallesi Çullu yolunda devam eden  çalışmalarını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve  Fen İşleri Müdürü Kürşat Altıntop’tan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Saygılı, çalışmaların hız kesmeden her alanda devam edeceğinin altını çizdi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Saygılı, Karşıya ve Yuva Mahallesi Çullu yolu esnafını da ziyaret etti. Cadde esnafı, çalışmalardan memnuniyeti dile getirerek, belediye yetkililerine teşekkür etti. Ziyaret ve incelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Saygılı, ” Asfalt kaplama çalışmalarımız artarak devam ediyor. Karşıya ve Yuva Mahallesi Çullu Caddesi’nde çalışmaları inceledik. Andezit kaplama, asfalt, kilit parke çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x