Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Başkan Özdem’den 81 ile Delice Pekmezi sözü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya aracılığıyla öğrencilere okulun ilk gününe özel 40 dakika teneffüs sözüne destek artarken, eğitime bir destek te Kırıkkale’nin Delice ilçesinden geldi. Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, 81 ile organik Delice beyazı bağlarından üretilen Delice Pekmezi sözü verdi.

81 İLE DELİCE PEKMEZİ

Milli Eğitim Bakanının öğrencilere okulun ilk gününe özel 40 dakikalık teneffüs sözüne tüm illerden destek gelirken, Kırıkkale’de bu desteklerdeki yerini aldı. Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Sosyal medya hesabından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” açıklamasına yanıt verdi. Bakan Selçuk’un mesajına destek veren Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem “Sayın Bakanım Türkmenlerin kadim yurdu Delicemizden sağlıklı ve organik Delice Beyazı bağlarından üretilen Delice Pekmezi bizden” ifadelerine yer verdi.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Delice Belediye Başkanı Özdem “Bizlerde Türkiye’nin dört bir yanındaki destek paylaşımlarına ortak olduk. Tüm dünya olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Küresel bir salgın olan korona virüse karşı tedbirlerimizi aldık. İlçemizin dört bir yanında ortak kullanım alanlarını dezenfekte ve ilaçlama işlemlerini yaptık. Her zaman destek olduğumuz eğitimimize Türkiye çapında destek olmak istedik. 81 ile 81 Delice Pekmezini ulaştıracağız” diye konuştu. Delice Belediye Başkanı Özdemin’in destek açıklaması büyük beğeni topladı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x