Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Başaran’da Mezuniyet Coşkusu

Başaran Koleji mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen, veliler ve çok sayıda misafirin katıldığı görkemli bir törenle uğurladı.2021-2022 Eğitim - Öğretim yılı mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'da mezuniyet törenine katılarak, öğrencilerin ve oğlunun sevincine ortak oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başaran Koleji mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen, veliler ve çok sayıda misafirin katıldığı görkemli bir törenle uğurladı.2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’da mezuniyet törenine katılarak, öğrencilerin ve oğlunun sevincine ortak oldu.

TÜRKİYE DERECELERİYLE GEÇEN BİR YIL OLDU

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başaran Koleji Genel Kurucusu Onur Başaran konuşma yaptı. Mezuniyet belgelerinin dağıtılması öğrenci ve velilere hitaben yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincinin yaşadılar.Başaran Koleji kurucusu Onur Başaran, Başaran ailesinin acısıyla tatlısıyla ancak hep başarılarla dolu geçen bir yılı geride bırakmanın gururunu yaşadığını belirterek “ Akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda öğrencilerimizin elde ettiği Türkiye dereceleriyle geçen bir yıl oldu. Yaşanmışlıkları yazmaya kalksak bir kitap haline getirebileceğimiz ailemizin bireyleri olarak bizlerle paylaşmanızın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM

Başaran konuşmasının devamında mezun olan öğrencilerinden çok çalışmalarını, sağlıklı düşünüp gelecekleri açısından hür iradeleriyle isabetli kararlar verebilen, dürüst, ilkeli , çalışkan ve en önemlisi de vatanına ve bayrağına sahip çıkan bireyler olmalarını isteyerek “geçmiş yılların üstüne bir kaç kat daha koyarak, göstermiş olduğunuz üstün başarılardan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşam sürecinizin hep başarılarla dolu olmasını can-ı gönülden temenni ediyorum.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x